Publisher Description

Ky libërth ka për qëllim të përfshijë këshillat më të rëndësishme për shërimin dhe largimin e brengave shpirtërore. Libri në fjalë është botuar me lejen e birit të autorit, dijetarit Abdullah ibën Abdurrahman es-Se'adij, Allahu e shpërbleftë me të mirat e Tij!

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2013
October 20
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
24
Pages
PUBLISHER
DawaTools
SIZE
44.4
KB