Publisher Description

Wat doe je wanneer je hoteldebotel verliefd bent en onverwachts zwanger raakt, maar niet op een baby zit te wachten die je je vrijheid afneemt?

Alexandra voelde de baby tevreden in haar buik bewegen. Onwillekeurig glimlachte ze maar ze benam zich. Ze zou het weg laten halen. Niemand mocht haar van haar lang bevochten vrijheid beroven. Op haar zestiende ontvlucht Alexandra haar verstikkende adellijke milieu om kunstenaar te worden. Dan valt ze als een blok voor baron Herman. Ondanks de niet te ontkennen liefde voor hem breekt ze met hem. Maar als ze ontdekt dat ze zwanger is, moet ze een beslissing nemen. Ze keert terug naar de gouden kooi die ze zo goed kent, maar verliest zichzelf opnieuw. Ze vlucht en laat haar zoon bij zijn vader en haar hatelijke schoonzus achter. Nooit meer praat ze over de kleine Damian.

NEW#leven: een novelle over het leven dat je zomaar bij de keel kan grijpen en de keuzes die je maakt om jezelf te bevrijden, ondanks de pijn die je de ander aandoet.

***NEW#leven is boek 1 in de serie Alle Kleuren van de Regenboog. Lees ook OUT#vlucht (boek 2) en REAL#liefde (boek 3)! Los verkrijgbaar of samen in de boxset Alle Kleuren van de Regenboog.***

GENRE
Romance
RELEASED
2019
March 2
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
30
Pages
PUBLISHER
BlueOrangeBooks
SIZE
297.4
KB

More Books by Anne Netelenbos

Other Books in This Series