Publisher Description

Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2011
April 23
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
825
Pages
PUBLISHER
Erkam Publications
SIZE
871.6
KB

More Books by Murat Kaya