• 9,99 €

Publisher Description

Skye begint te geloven dat zij en Cayson nooit over hun meningsverschillen heen zullen kunnen komen. De rest van de kliek raakt net zo geïrriteerd door Caysons gedrag, en Skye is enigszins gerustgesteld dat ze niet de enige is. Ondanks de avances van de knappe Ward, blijft ze vasthouden aan de overtuiging dat er maar één man is die ooit haar hart zal hebben. Maar dat verandert wanneer Skye Cayson een onvergeeflijke fout ziet begaan.

Cayson blijft twijfelen over Skye. Hij weet dat hij van haar houdt, maar is dat genoeg om het verleden achter zich te kunnen laten? Wanneer Sean naar zijn appartement komt voor weer een gesprek, vertelt hij Cayson iets wat zijn leven voor altijd zal veranderen. En het is misschien genoeg om terug bij zinnen te komen.

Rolands leven gaat de goede kant op wanneer hij een promotie krijgt aangeboden op zijn werk. Alles valt op zijn pootjes nu hij een vast salaris en genoeg geld heeft om een eigen woning te huren. Maar wanneer hij samen met Heath naar een feestje gaat, maakt Skye een opmerking die hij maar niet van zich af kan zetten.

Conrad wendt zich tot zijn vader en vraagt hem weer om een gunst, maar hij is er niet zeker van of zijn vader hem deze keer zal helpen.

GENRE
Romance
RELEASED
2021
January 14
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
348
Pages
PUBLISHER
Hartwick Publishing
SIZE
488
KB

More Books by E. L. Todd

Other Books in This Series