Bare Bra Barnemat

En komplett guide gjennom barnematjungelen

    • $729.00
    • $729.00

Descripción editorial

Når kan babyen få sine første smaksprøver? Hvor mye, og hva skal barnet spise? Hva bør jeg servere av mos og biter? Hva må jeg absolutt ikke gi? Hvordan setter jeg sammen måltidet? Må jeg gi kjøpegrøt for å dekke jernbehovet? Hva må jeg egentlig vite nå som jeg skal i gang med den første maten?


Som forelder tenker du kanskje: «Hjelp, jeg vil bare vite at jeg gjør det aller beste for min lille skatt, men jeg blir forvirret av all informasjonen der ute.»


De første årene har du muligheten til å legge grunnlaget for gode mat- vaner som kan påvirke barnet ditt resten av livet. Jeg opplever at det er en jungel av velmenende råd, og det er lett å bli stresset og forvirret. Det er fort gjort å ende opp med kjøpemat, selv om du hadde et ønske om å lage selv. Jeg vet hvordan du har det, for jeg har selv vært der. Derfor skal jeg hjelpe deg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor du føler deg trygg og selvsikker når du lager hjemmelaget til barnet ditt.


Gjennom Bare Bra Barnemat har jeg hjulpet tusenvis av foreldre gjennom barnematjungelen, og nå gleder jeg meg til å hjelpe deg også.


Ditt barn er unikt, og når du lærer deg å lytte til og lese barnet ditt, skjer det noe helt fantastisk. I denne guiden får du en metode som gir barnet en god matstart med næringsrike måltider, og en harmonisk mathverdag for hele familien. Og ikke minst, så lærer du deg hvordan babyen kan spise selv, helt fra du starter med de første smaksprøvene.


BOKEN TAR FOR SEG BARE BRA BARNEMAT-METODEN SOM ER ALT DU TRENGER FOR Å FØLE DEG TRYGG PÅ AT DU GJØR DET SOM ER RIKTIG FOR DITT BARN.


«En bok som hjelper meg å lytte til min intuisjon og senke skuldrene når det gjelder å lage den første barnematen.»


Maria Carlsson, forfatter og mammacoach


STINE P. SVARTHE driver BARE BRA BARNEMAT (barebrabarnemat.no). Hun er småbarnsmamma, ernæringsekspert, og er en av gründerne bak Norges største barne- matportal, Barnematfabrikken.


Nå har hun skrevet en revolusjonerende bok – alt du trenger å vite om barnemat.


Med denne boken kan du som forelder kjen- ne deg trygg når du skal lage barnematen selv.


Stine har utviklet en metode som oppfor- drer deg til å lese barnet ditt, og la barnet spise selv allerede fra seks måneder. Bare Bra Barnemat-metoden gir usikre og slitne foreldre en unik innsikt og forståelse i hvor- dan de skal gi næringsrik og enkel barne- mat helt fra start.


Som forelder vil du lære deg å stole mer på intuisjonen din og på barnet ditt, enn på alle pekefingre der ute! Barnet ditt sender deg nemlig signaler som du kan lære deg å lese, og når du vet hva du skal se etter, kommer det til å spare deg for frustrasjon og bekymringer.


Velkommen til en roligere, enklere og mer harmonisk hverdag!

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2022
18 de junio
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
208
Páginas
EDITORIAL
Nor
VENTAS
eBokNorden
TAMAÑO
6.5
MB