• $449.00

Descripción de editorial

1980-tallet. Somrene i det gamle Bari foregår i smugene mellom hvitmalte murvegger. Ungdommen møtes i de labyrintiske stredene som dufter av opphengt klesvask og putrende tomatsaus.


Maria vokser opp sammen med sine to eldre brødre, Giuseppe og Vincenzo. Hun er liten og mørk, med stor munn og smale øyne som gnistrer som nålespisser. Hun er lidenskapelig, trassig og uforskammet, i besittelse av en villskap som skiller henne fra de andre jentene i bydelen.


Der hun bor og lever er vold dagligdags; det er vanskelig å unnslippe den.


Det eneste faste punkt i barne- og ungdomsårene er Michele, sønn av den mest ulykksalige familien i hele det gamle Bari.


Vennskapet mellom Maria og Michele blir stadig sterkere til tross for fiendskapet mellom familiene deres, og til tross for alle slag livet gir. Så utvikler det broderlige vennskapet seg til intens kjærlighet. En kjærlighet som selv om den er umulig, fungerer som en beskyttelse mot resten av verden og mot forfallet som omgir dem.


Rosa Ventrella er født og oppvokst i Bari og underviser i italiensk litteratur. Hun har tidligere jobbet som redaktør. Historien om en anstendig familie er hennes tredje bok og ble umiddelbart en italiensk bestselger da den utkom i 2018. Den er solgt for oversettelse til en rekke land.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2019
enero 21
LENGUAJE
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
336
Páginas
EDITORIAL
Vigmostad & Bjørke AS
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
697.9
KB

Más libros de Rosa Ventrella