Horda

    • $129.00
    • $129.00

Descripción editorial

A horda megérkezett. 


Pikk élete örökös harcból állt, amíg Megváltásban be nem fogadták. A várost azonban körülzárták a mutáns korcsok, és félő, hogy a lány máris elveszíti a nem rég megszerzett biztonságot, új, szerető családját. 


Barátaival, Fakóval, Kószával és Tegannal ezért lehetetlen küldetést vállal: titokban elhagyja a települést, hogy segítséget szerezzen és megmentse azokat, akiknek új életét köszönheti. Amikor útnak indulnak, Pikk még nem is sejti, hogy a mindent eldöntő csata felé száguld. A korcsok már nem azok az értelem nélküli szörnyek, amiket az Enklávéban megismert: uralják a vadont, emberek városait rohanják le, felderítőket küldenek ki. Véres háború közeleg, olyan küzdelem, amilyenre évszázadok óta nem volt példa. De az emberiség már elfeledte, hogyan álljon ki magáért. 


Csak egy valaki képes összefogni őket: Pikk. 


A tét ezúttal nem csupán egy enkláve, egy helyőrség, vagy egy városka. Az egykori vadásznő most a teljes emberi faj túléléséért kénytelen fegyvert rántani, noha ő maga sem tudja, egyetlen lány és maroknyi barát megállíthatja-e a pusztítás hordáját…

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2014
8 de mayo
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
430
Páginas
EDITORIAL
Fumax
VENTAS
Xaric LLC
TAMAÑO
6.2
MB

Más libros de Ann Aguirre

2012
2012
2021
2022
2022
2022

Otros libros de esta serie

2012
2013