Ibenholtmasken

    • $579.00
    • $579.00

Descripción editorial

Det er sviktende tillit til autoriteter og økende tro på alternative virkelighetsbeskrivelser. Stadig flere tror at angrepet på World Trade Center var regissert av CIA, og at amerikanske demokrater dreper barn og drikker blodet deres.


I sin celle i Drammen fengsel får dr. Pfeiffer et kall til å gjenopprette orden ved å etablere et totalitært og grenseløst verdenskalifat. I første omgang vil han åpne Norges grenser for seks millioner statsløse palestinere. En serie med tilsynelatende meningsløse drap følger.


Forskeren Ola Linge aner en konspirasjon. Har terrorister funnet en metode til å manipulere folks hjernebølger og ta kontroll over hjernene deres? Han merker at også hans egen hjerne blir påvirket, og han frykter at schizofrenien skal blusse opp igjen.


Politiet i Drammen mistenker at konspirasjonen bare finnes i hans eget hode, og at han er involvert i drapene. Selv er han usikker. Usikkerheten blir ikke mindre av besynderlige hendelser rundt kjæresten hans, den gåtefulle masaikvinnen AmeldaKirogwe.


Petter Fergestad (f. 1939) har bakgrunn som dr. techn. i elektroteknikk, og har jobbet med bølgefenomener, matematikk og teknologiutvikling i et halvt århundre. Denne erfaringen er fundamentet for Ypsilon-kvadrologien, som startet med spenningsromanen Armageddon-algoritmen (2017). Forfatteren skriver om emner han kjenner godt, og resultatet blir mer enn en fiksjon – det inspirerer til refleksjon.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2022
3 de marzo
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
416
Páginas
EDITORIAL
Papermoon Publishing
VENTAS
eBokNorden
TAMAÑO
1.6
MB

Más libros de Petter Fergestad

2019
2018
2017