Indras Nett

    • $329.00
    • $329.00

Descripción editorial

Sektleder Thomas lund vil bruke kunstig intelligens til å tilby menneskeheten evig liv. Siden han sitter i en celle i Drammen fengsel, søker han hjelp hos Tor Tøndel.


En organisasjon med planer om å endre verden er ute etter dem begge. Merkelige hendelser på blant annet Ypsilon-brua, Åkneset og Osebergfeltet tyder på at Teslas jordskjelvmaskin kan være på avveier.


Politioverbetjent Munthe og politiførstebetjent Krohn mottar en savnetmelding, Tor Tøndel og kjæresten hans, Maria Skog, får erfare at gamle synder kaster lange skygger.


Et nådeløst gisseldrama utfolder seg, Norge blir kanskje aldri som det var. Muligens ikke du heller, etter å ha lest boka.


«Indras nett» er den tredje, selvstendige boka i Ypsilon-trilogien. Personene fra «Armageddon-algoritmen» og «Og himmelens krefter skal rokkes» tar oss med inn i gråsonen mellom illusjon og virkelighet, urinstinkter og høyteknologi.


Petter Fergestad har bakgrunn som dr. techn. i elektroteknikk, og har jobbet med bølgefenomener, matematikk og produktutvikling i et halvt århundre. Denne erfaringen er også fundamentet for boken Indras nett, som er tredje bok i Ypsilon-trilogien. Forfatteren skriver om høyaktuelle temaer han kjenner godt, og resultatet blir mer enn fiksjon, det inspirerer til refleksjon.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2019
20 de septiembre
IDIOMA
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
432
Páginas
EDITORIAL
Papermoon Publishing
VENTAS
eBokNorden
TAMAÑO
2.4
MB

Más libros de Petter Fergestad

2022
2018
2017

Otros libros de esta serie

2017
2018