• $85.00

Descripción editorial

O continuare explozivă a cărții scrise de Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal despre cele mai
memorabile misiuni ale Mossadului, Misiuni la limita imposibilului aduce la lumină cele mai dificile
și periculoase operațiuni ale forțelor speciale israeliene.
După ce s-au ocupat de palpitantele misiuni legendare ale serviciului național de informații al Israelului așa cum nu a mai făcut-o nimeni înaintea lor, imortalizând pericolul operațiunilor și vitejia agenților care au riscat totul pentru a-și duce sarcinile la îndeplinire, în Misiuni la limita imposibilului,
Michael Bar-Zohar și Nissim Mishal descriu în detalii fascinante cele mai importante bătălii, raiduri în teritoriile inamice și misiuni de comando care au sfidat moartea ale forțelor speciale israeliene.
Poveștile sunt adesea ale unor victorii, dar, uneori, și ale unor eșecuri dureroase, și sunt relatate alături de poveștile vieților și realizărilor unora dintre cele mai cunoscute personalități ale Israelului. Captivantă și revelatoare, Misiuni la limita imposibilului este o lectură esențială pentru oricine este interesat de înțelegerea modului în care aceste misiuni cruciale au conturat Israelul și lumea, în ansamblul ei. Poveștile sunt uimitoare... documentare ireproșabilă și talent scriitoricesc.

GÉNERO
Historia
PUBLICADO
1900
24 de enero
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
512
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
9.8
MB

Más libros de Michael Bar-Zohar & Nissim Mishal