• $379.00

Descripción de editorial

Politiefterforsker Sofia Kovic har fundet en sammenhæng mellem flere drab og dødsfald i Oslo fra det sidste års tid. Hun forsøger at få fat i sin chef, Alexander Blix. Men før han når at ringe tilbage, er Kovic blevet skudt og dræbt i sit eget hjem, som hun deler med Blix’ datter, Iselin, der med nød og næppe undgår at blive drabsmandens næste offer.


Fire dage senere sidder Blix og nyhedsbloggeren Emma Ramm i hver deres afhøringslokale. Blix har dræbt en mistænkt, og Ramm så det ske. Iselin svæver mellem liv og død. Og ikke engang Blix er sikker på, han har skudt den rigtige mand.


SLAGSIDE er tredje bog i serien om Emma Ramm og Alexander Blix – og historien om, hvordan en morder bliver til.

JØRN LIER HORST (f. 1970) er tidligere politiefterforsker og har med sine bøger om William Wisting placeret sig solidt i toppen af skandinavisk krimi.
 Jørn Lier Horst har modtaget flere priser for sine bøger, og serien om William Wisting er filmatiseret af TV3 Norge og Viaplay.


THOMAS ENGER (f. 1973) har tidligere arbejdet som journalist. I 2010 debuterede han med SKINDØD, den første bog i serien om kriminalreporter Henning Juul. Serien strækker sig over fem bind og er solgt til 24 lande. Thomas Enger skriver også børnebøger og komponerer musik.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2021
enero 8
LENGUAJE
DA
Danés
EXTENSIÓN
400
Páginas
EDITORIAL
Forlaget Modtryk
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
1.4
MB

Más libros de Jørn Lier Horst & Thomas Enger