Stad av glas Stad av glas

Stad av glas

    • $65.00
    • $65.00

Descripción editorial

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i skuggorna om natten. Cassandra Clares "The Mortal Instruments" är den framgångsrika internationella urban fantasy-serien som sålt 14 miljoner exemplar och översatts till 36 språk. Clary kämpar för att rädda sin mammas liv, men för att få hjälp måste hon åka till Glasstaden, Skuggjägarnas stad i hemlandet Idris. Men att ta sig in oinbjuden i staden är förbjudet enligt Lagen, och att bryta mot den kan straffas med döden… Kärlek är en dödlig synd och gamla hemligheter kan visa sig vara livsfarliga, när Clary och Jace tillsammans står upp mot Valentine, den ondskefulle före detta skuggjägaren som också är deras pappa! Stad av glas är den tredje delen i serien "The Mortal Instruments". De tidigare delarna heter Stad av skuggor och Stad av aska. Stad av skuggor har även blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower som Clary och Jace, och inspelningen av Stad av aska är redan i full gång.. Läs mer på www.cassandraclare.com.

GÉNERO
Juvenil
PUBLICADO
2014
6 de marzo
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
585
Páginas
EDITORIAL
Bonnier Carlsen
VENDEDOR
Bonnierforlagen AB
TAMAÑO
648.3
KB

Más libros de Cassandra Clare

Cazadores de sombras 1. Ciudad de hueso (Edición mexicana) Cazadores de sombras 1. Ciudad de hueso (Edición mexicana)
2013
Cazadores de sombras 2. Ciudad de ceniza (Edición mexicana) Cazadores de sombras 2. Ciudad de ceniza (Edición mexicana)
2013
Cazadores de sombras 3. Ciudad de cristal. (Edición mexicana) Cazadores de sombras 3. Ciudad de cristal. (Edición mexicana)
2013
Cazadores de sombras 5. Ciudad de las almas perdidas. (Edición mexicana) Cazadores de sombras 5. Ciudad de las almas perdidas. (Edición mexicana)
2013
Cazadores de sombras 4. Ciudad  de los ángeles caídos (Edición mexicana) Cazadores de sombras 4. Ciudad  de los ángeles caídos (Edición mexicana)
2013
Ciudad del fuego celestial. Cazadores de sombras 6 (versión mexicana) Ciudad del fuego celestial. Cazadores de sombras 6 (versión mexicana)
2014