• USD 2.99

Descripción de editorial

De dood en de terugkeer van Sherlock Holmes is een collectie van korte verhalen over de detective Sherlock Holmes, geschreven door Arthur Conan Doyle. 


Sherlock Holmes is een fictieve detective uit de verhalen van de laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse schrijver en arts Sir Arthur Conan Doyle. Het personage behoort inmiddels tot de bekendste personages ter wereld.


Holmes is vooral bekend vanwege zijn intelligentie, en zijn vermogen belangrijke conclusies te deduceren uit kleine, vaak schijnbaar onbelangrijke, aanwijzingen.Holmes is in totaal 23 jaar actief als detective. In 1891 laat Conan Doyle Holmes in gevecht met zijn aartsvijand Professor Moriarty om het leven komen. Door aanhoudende druk van fans besluit hij in 1903 Holmes nieuw leven in te blazen (in 1901 schrijft hij wel de De hond van de Baskervilles, dat verhaal speelt zich echter af voor zijn "dood"). Hij laat Holmes zijn val overleven, en Holmes keert drie jaar later terug naar Londen, na eerst door onder andere Tibet te hebben gereisd.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2014
agosto 25
LENGUAJE
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
316
Páginas
EDITORIAL
JPU
VENDEDOR
Jeffries-Prendergast-Underhill
TAMAÑO
2.9
MB

Más libros de Arthur Conan Doyle