• USD 2.99

Descripción de editorial

Trenutci s putovanja

"Travel Moments" - travel moments from Cuba, Peru, Brazil, Argentina, Mexico, Costa Rica, Spain...

Život je pun trenutaka, koji nam se naoko ne čine ništa posebno, ali iz nekog nepoznatog razloga ostanu nam zauvijek u sjećanju. Ovo su neki od mojih trenutaka s putovanja.

Knjiga "Trenutci s putovanja" nastala je kao svojevrsni dnevnik s putovanja u razdoblju od 2006. do 2014. godine. Prijateljica Petra i ja putovale smo Latinskom Amerikom, u koju nas je na prvu privukla glazba i ples, a zatim i njena zanimljiva kultura i prirodne ljepote.

U knjizi se nalaze putopisni doživljaji iz Kube, Perua, Brazila, Argentine, Meksika, Kostarike i još nekih drugih putovanja. A sve započinje s Trenutcima iz djetinjstva, igrama koje smo kao djeca igrali u djetinjstvu. I tada sam već, brojeći tragove aviona na nebu, zamišljala kako je to gledati zemlju odozgo i putovati u neke nepoznate krajeve.

Zašto volim putovati? Kad putujem osjećam se kao najbogatiji i najslobodniji čovjek na svijetu. To su trenutci u kojima najviše osjećam da živim, da sam prisutna u sadašnjem trenutku i u očima nepoznatih ljudi najbolje vidim sebe samu. Sa svakim putovanjem osjećam kako mi se pogledi šire, predrasude nestaju, a nova iskustva nastaju.

Dok putujem zapišem na komad papira poneko ime mjesta, osobe, novo naučenu stranu riječ - da ne zaboravim, ali većinu svojih impresija pišem odmah po povratku. Prvenstveno zbog toga da ih posložim u svojoj glavi, a zatim ih takve, uz nekoliko fotografija, podijelim sa svojim prijateljima. Kako su se prijatelji veselili mojim putopisnim mailovima, slali mi prekrasne komentare i poticali me da ih objavim, trebalo je dosta vremena da se odvažim na to. A sada mi je drago da je ova knjižica ugledala svjetlo dana i još više da sam njome uspjela nekoga razveseliti.

Mirjana Pogačić

GÉNERO
Viajes y aventura
PUBLICADO
2017
septiembre 1
LENGUAJE
HR
Croata
EXTENSIÓN
74
Páginas
EDITORIAL
Mirjana Pogačić
VENDEDOR
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
2.9
MB

Más libros de Mirjana Pogačić