• USD 28.99

Descripción de editorial

Veien til Damaskus er fortellingen om en moderne pilegrimsreise mellom Jerusalem og Damaskus. Forfatteren går, sykler og haiker i sporene til Paulus, Saladin, Mark Twain og Moshe Dayan. 

Med et ønske om å forstå vår felles fortid tar han utgangspunkt i religionshistoriske myter og fortellinger og viser hvordan en jødisk messiaskult utvikler seg til kristendom. Området han beveger seg i, er et lappeteppe av trosretninger. Hvordan lever folk med dette?


Sammen med det historiske stoffet forteller Hoel spennende og engasjerende om møtet med menneskene underveis, som er preget av samtidens politiske og religiøse konflikter. Opprøret i Syria skapte vanskeligheter for forfatteren, men han klarte å komme inn i landet og fullførte sin ferd til Damaskus. Dag Hoel (f. 1962) er filmprodusent.

Han har bakgrunn som fotograf og har særlig jobbet med fattigdomsspørsmål og flyktninger i utviklingsland. Han har også arbeidet med menneskerettigheter i Mellom-Amerika og med utfordringer knyttet til brytninger mellom ulike kulturer. 

Hoel har tidligere utgitt bøkene Liv laga (Cappelen 1991) og Dette er Cuba, alt annet er løgn! (Spartacus 1996).

GÉNERO
Viajes y aventura
PUBLICADO
2013
enero 25
LENGUAJE
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
320
Páginas
EDITORIAL
Spartacus forlag as
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
900.3
KB

Más libros de Dag Hoel