Descripción de editorial

5200 Med Mange Års Mellomrom Shreemad Bhagwad Geeta I Sin Autentiske Og Evigvarende Framstilling.Geeta I Sin Sanne Perspektiv


Hva var de indre følelsene og emosjonene til Shri Krishn da han forkynte Geeta? Alle indre følelser kan ikke uttrykkes i ord. Noen kan formidles, noen kan uttrykkes gjennom kroppsspråk, og resten kan bare bli forstått av en søkende gjennom erfaringer. Bare etter å ha nådd den tilstanden som Shri Krishn hadde hevet seg til, vil en dyktig lærer vite hva Geeta sier. Han gjentar ikke bare vers fra Geeta, men gir faktisk uttrykk for Geetas indre følelser. Dette er mulig fordi han ser det samme bildet som var der da Shri Krishn forkynte Geeta. Han forstår derfor den egentlige meningen, kan vise oss den, kan framkalle de indre følelsene og lede oss på veien til opplysning.


“Pastor Shri Paramhansji Mahraj” var også en opplyst lærer på et slikt nivå, og utdrag fra hans ord og velsignelser for å forstå Geetas indre følelser er " Yatharth Geeta ". – Swami Adgadanand.


Om forfatteren:


Forfatteren av Yatharth Geeta er en helgen uten neon verdslig utdannelse, men har den fullendte gurus nåde, neo som er blitt mulig etter lang praktisering av meditasjon. Han oppfatter skriving som en hindring på veien til den Øverste lykksalighet, men hans instilling førte til denne avhandlingen. Det øverste vesen har avslør for ham at alle hans iboende holdninger er blitt nullstilt bortsett fra oppgaven med å skrive "Yatharth Geeta". I første omgang gjorde han sitt beste for å kvitte seg med også denne holdningen ved hjelp av meditasjon, men oppgaven var der. Dermed ble avhandlingen "Yatharth Geeta" mulig. Når det snek seg inn feil i avhandlingen, rettet Det øverste vesen dem. Vi legger fram denne boken med ønsket om at det swamiji motto "Den som lever i sitt indre, oppnår fred for alle til slutt".


'Vishwagaurav' (Pride of the World) Tittel ble overdratt til presten Swami Ji av verden Religiøs Stortinget i anledning den siste Mahakumbh av århundret ved Hardiwar i nærvær av alle Shankeracharyas, Mahamandleshwaras, Medlemmer av Brahman Mahasabha og religiøse lærde av førti fire land.


'Bharatgaurav' (Pride of India) Tittel ble tillagt swamiji i anledning siste Mahakumbh av århundret, for sin bok « Yatharth Geeta '- En sannferdig analyse av Shreemad Bhagwad Geeta, Skriften for hele menneskeheten, på 10.04.1998.


Swami Shri Adgadanandji ble felicitated Vishwa Dharam Sansad på 26.01.2001, under Mahakumbh festligheter  på Prayag som 'Vishwaguru' (Man of the World og profet) for sitt arbeid 'Yatharth Geeta' (kommenter Shreemad Bhagwad Geeta). I tillegg til servering av hensyn til massene, ble han hedret som Vanguard av samfunnet.


For mer informasjon, besøk: http://yatharthgeeta.com/

GÉNERO
Religión y espiritualidad
PUBLICADO
2006
mayo 1
LENGUAJE
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
617
Páginas
EDITORIAL
Shri Paramhans Swami Adgadanandji Ashram Trust
VENDEDOR
Shri Paramhans Ashram
TAMAÑO
2.2
MB

Más libros de Swami Adgadanand