Beautiful Stranger: Beautiful Bastard 2 Beautiful Stranger: Beautiful Bastard 2

Beautiful Stranger: Beautiful Bastard 2

    • € 13,99

    • € 13,99

Beschrijving uitgever

En charmerende engelsk playboy. En kvinde som endelig har bestemt sig for at nyde livet. Og mange hæmningsløse møder. Andet bind i Beautiful Bastard-serien.

Sara er lige flyttet til New York for at komme sig over sin utro eks. hun er opsat på at nyde livet og have så mange uforpligtende affærer som muligt. Så da hun møder den uimodståelige og sexede englænder Max på en natklub, skulle det egentlig bare være for en enkelt nat. Men Max får hende til at smide hæmningerne på en måde, hun aldrig havde drømt om, og snart er han ikke længere et flygtigt møde, men hendes "Beautiful Stranger".

Alle ved, at Max nedlægger kvinder på stribe, men det betyder ikke, at nogen af dem nogensinde er blevet hængende. Først med Sara - og de vilde billeder hun lader ham tage af hende - begynder han så småt at overveje, om hun måske kunne være kvinden for ham - også uden for soveværelset.

Den hæmningsløse tiltrækning gør dem ude af stand til at modstå hinanden, også på steder hvor de så nemt som ingenting kunne blive opdaget. Men for Sara er det at blive opdaget ikke nær så skræmmende som at lade Max komme helt tæt på. 

Explicit Language Warning: you must be 18 years or older to purchase this program.

GENRE
Fictie
VERTELLER
Peter Bøttger, Maria Garde
TAAL
DA
Deens
DUUR
07:51
u. min.
UITGEGEVEN
2019
19 juli
UITGEVER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
GEPRESENTEERD DOOR
Audible.com
GROOTTE
409,9
MB