• € 10,99

Beschrijving uitgever

"Honeymoon-effekten" handler om kærlighed - personlig såvel som global - og betegner en tilstand af intens lykke, passion, energi og overskud.

Cellebiologen og bestsellerforfatter Bruce Lipton kombinerer, som i sine tidligere bøger, videnskab og spiritualitet og går her i dybden med, hvad der sker i os og med os, når vi oplever kærlighed og stærke positive følelser.

"Honeymoon-effekten", som han kalder den, opstår fx når vi bliver forelskede og føler os på toppen af verden og fuldt ud i live, eller den kommer til udtryk som euforiske følelser over at have opnået eller vundet noget, vi har stræbt efter.

Med sin videnskabelige tilgang undersøger Lipton kvantefysikken, biokemien og psykologien bag følelsen af lykke og forklarer, hvorfor vi oplever, at den ikke varer ved.

Men behøver den at forsvinde? Det mener Lipton ikke. Det er hans overbevisning, at vi kan fortsætte med at opleve livet med intens livskraft og hver dag kan vågne op til en ny dag, der føles så fantastisk, at vi springer ud af sengen, fuld af glæde og lyst til livet. I Honeymoon-effekten giver han opskriften!
 

GENRE
Non-fictie
VERTELLER
MT
Morten Thunbo
DUUR
04:37
u. min.
UITGEGEVEN
2018
25 mei
UITGEVER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
GEPRESENTEERD DOOR
Audible.com
TAAL
DA
Deens
GROOTTE
203.8
MB

Dit hebben luisteraars ook gekocht: