Beschrijving uitgever

“ETT MÄSTERVERK BLAND RYSARE OCH DECKARE. Blake Pierce har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla karaktärer med en psykologisk sida så väl beskriven att vi befinner oss inuti deras sinnen; vi följer deras rädslor och hejar på deras framgång. En bok full av vändningar som kommer att hålla dig vaken till den allra sista sidan.”
—Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (om boken Borta)

OM HON VISSTE (En Kate Wise deckare) är den första boken i en ny deckarserie av den bästsäljande författaren Blake Pierce, vars #1 hit BORTA (Bok #1) (gratis nedladdning) har tagit emot över 1000 femstjärniga recensioner.

55-åriga, ensamstående och nyligen pensionerade FBI-agenten Kate Wise blir driven ut ur sitt tysta förortsliv när hennes väninnas dotter mördas under ett inbrott och hon bönfalls att hjälpa.

Kate trodde sig ha lämnat FBI bakom sig efter 30 år som toppagent, respekterad för sitt skarpa sinne, sina tuffa kampfärdigheter och sin otvivelaktiga förmåga att jaga ikapp seriemördare. Trots detta blir Kate—som känt sig uttråkad av den lugna staden hon bor i och finner sig vid livets skiljeväg—tillkallad av en vän hon inte kan avvisa.

Kate hamnar på jaktens frontlinjer, hack i häl med en mördare som lämnar fler och fler kroppar efter sig—som alla visar sig vara hemmafruar med perfekta äktenskap—och det blir mer uppenbart hur gärningsmannen plågar just denna stillsamma stad. Hon gräver upp hemligheter från sina grannar som hon önskat att hon aldrig behövt, upptäcker att allt inte är så pittoreskt som det verkar bland kvarterets exemplariska gator och medborgare. En stad vildvuxen av affärer och lögner som Kate tvingas sila igenom om hon ska lyckas stoppa mördaren innan han slår till igen.

Men denna mördare är steget före—och det kanske slutar med att det är Kate som är i fara.

En bok packad med action och spänning som får hjärtat att slå allt snabbare; OM HON VISSTE är den första boken i den nya serien som håller dig vaken hela natten.

Bok #2 i deckarserien om KATE WISE finns tillgänglig att förbeställa!

GENRE
Mysterie
VERTELLER
JB
Joseph Berg
DUUR
06:01
u. min.
UITGEGEVEN
2020
28 december
UITGEVER
Lukeman Literary Management
TAAL
SV
Zweeds
GROOTTE
288,6
MB

Dit hebben luisteraars ook gekocht: