• € 10,99

Beschrijving uitgever

Etterkrigstidens New York er en boblende gryte av framtidstro og modernitet. Unge kvinner fra fjern og nær hører storbyen lokke. De ankommer i tusentall, på flukt fra trykkende småbymentalitet og med en drøm om et glamorøst liv i frihet, eleganse og luksus. ”The Big Apple”er redningen ogeventyret! 

Bokenforteller historien om et knippe unge kvinner som faller for New Yorks forbudne frukt. De mister sin uskyld, og vi følger dem når oppvekstens naivitet blir revet bort. Møt Caroline som oppdager at arbeidet på bokforlaget passer henne bedre enn å være husmor, April som bytter rolle fra gudsord fra landet til utsvevende skjønnhet uten å forstå konsekvensene, og skuespilleren Gregg som elsker feil mann altfor mye. Det beste i livet er en klassiker fra 1958 og en av de første moderne kvinneromanene! 

Da Rona Jaffes velskrevne sidevender kom ut i 1958, var den noe helt nytt og annerledes. Enkelte lesere ble sjokkert, mens millioner av andre jublet og kjente seg igjen i fortellingen om fem unge kvinner som arbeider på kontor på Manhattan i New York. Over 50 år senere er Det beste i livet fortsatt en sværtunderholdendeogbemerkelsesverdig aktuell skildring av kvinners liv i verdens mest berømtestorby.

GENRE
Fictie en literatuur
UITGEGEVEN
2011
20 september
TAAL
NB
Bokmål
LENGTE
384
Pagina's
UITGEVER
Silke forlag as
GROOTTE
1.2
MB

Meer boeken van Rona Jaffe