• € 1,99

Beschrijving uitgever

I en liten stad Klippan i södra Sverige, blev den här fantastiska boken till. The Force of the Universe är skriven av Lars Andersson, som ägnar sitt liv åt att hjälpa andra med deras personliga utveckling. Han har speciellt fokuserat på att hjälpa dem, som vill utforska The Law of Attraction (Attraktionslagen) och vill försöka få denna lag att fungera i sina liv, som den gjort för så många andra tidigare.
Den teknik, som kan leda till framgång i denna strävan, är i boken beskriven på ett sätt, som gör att alla kan förstå den. Den har förklarats och sammanfattats i boken på ett fint och lättfattligt sätt.
Många, som vill och söker hemligheten, får ofta på egen väg söka bland den information, som finns att tillgå för att finna hur de kan få den balans och harmoni de vill ha i sina liv. Men det är svårt att själv hitta vägen, då det finns så mycket informtion att välja bland.
Mycket av detta kan vara svårt att förstå och applicera.
Vid ett tillfälle skrev författaren till boken så här:
En underbar dag kan skapa inspiration och glädje. Det är fullt möjligt för alla att få uppleva detta i sina liv. Att ha tillgång till äkta livsglädje är ändå en lyx, som inte alla kan räkna med. Men jag vill visa på ett enkelt sätt att förmedla den glädje, som det innebär att leva i harmoni med sig själv och andra. Kanske det kräver att du gör en liten förändring. Men om du är beredd att göra vad som krävs, så är jag villig att vara där för dig.
Sprid ljus, glädje och kärlek till andra och var tacksam för det ljus, som då börjar lysa i det mörker som kanske för tillfället råder i ditt eget liv på grund av t.ex. stress och dåliga vanor. Börja ditt nya liv där harmoni, kärlek och tacksamhet styr alla aktiviteter och tankar. Låt kärleken till livet alltid finnas närvarande. Njut av allt dagen ger och se bort från allt som kan vara av sämre karaktär. Sopa det negativa bort som damm från dina axlar.

Lars har ägnat flera år av sitt liv åt att skapa en hemsida och en bok, som ger alla en sammanfattning av hans studier och erfarenheter på ett bra sätt . Detta är något som kommer att förändra livet för många. Han har visat i boken hur man kan få ett liv fullt av harmoni och glädje och hur man kan starta upp en förändring, som leder till att man kan uppnå alla de drömmar och målsättningar man har.

Företaget Intrexium, som ägs av Lars Andersson bygger sin verksamhet på att hjälpa alla, som vill och kan spendera lite av sin tid till att finna vägen.
Genom boken och den fina hemsidan har ni ett komplett verktyg och en säker plattform att utgå ifrån, som kommer att ge er allt ni söker.
Hemsidan beskriver allt i detalj. http://theforceoftheuniverse.com/

GENRE
Gezondheid, lichaam en geest
UITGEGEVEN
2015
16 juli
TAAL
SV
Zweeds
LENGTE
167
Pagina's
UITGEVER
Fiskaguld.live.se
GROOTTE
399,7
kB

Meer boeken van Lars Andersson