Mörka strömmar Mörka strömmar
Boek 2 - Fairmile

Mörka strömmar

    • € 15,99
    • € 15,99

Beschrijving uitgever

Uppföljaren till hyllade Tidvatten.

Det är midsommarafton 1670. En välbärgad man står utanför en lagerlokal i London och väntar på Alinor, kvinnan han svek 21 år tidigare. Han har allt: pengar, egendomar och status men hon har det enda han inte kan köpa för pengar - deras son och hans arvinge.
I den nya världen, närmare bestämt New England, drömmer Alinors bror Ned om rättvisa och fred. Den brittiska kungens hämnd sträcker sig över Atlanten och vänder pionjärerna mot varandra och mot de amerikanska urinvånarna.
En dag anländer en vacker änka från Venedig och berättar att Alinors son har drunknat. Hon säger att hon behöver deras hjälp. Kvinnan förtrollar Alinors familj med sin sensuella och bekymmerslösa värme och med löften om nya lönsamma affärer. Hon råder dem att sälja vackra statyer av marmor och brons för att elda på begäret hos de rika markägarna. Men det är något med kvinnans berättelse som inte stämmer. Svaren finns på andra sidan de mörka strömmarna i Venedig.

PHILIPPA GREGORY är en brittisk författare och historiker. LB Förlag har tidigare gett ut två romaner av henne, Den andra systern Boleyn, som även blivit Hollywoodfilm, och succéromanen Tidvatten. Mörka strömmar är den efterlängtade uppföljaren till Tidvatten.

GENRE
Fictie en literatuur
UITGEGEVEN
2021
15 september
TAAL
SV
Zweeds
LENGTE
625
Pagina's
UITGEVER
Louise Bäckelin Förlag
GROOTTE
5
MB

Meer boeken van Philippa Gregory

The White Queen The White Queen
2009
The White Princess The White Princess
2013
De zusjes Boleyn De zusjes Boleyn
2011
The Taming of the Queen The Taming of the Queen
2015
Three Sisters, Three Queens Three Sisters, Three Queens
2016
Philippa Gregory's the Cousins' War 3-Book Boxed Set Philippa Gregory's the Cousins' War 3-Book Boxed Set
2011

Andere boeken in deze serie