• € 8,99

Beschrijving uitgever

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Få adgang til N3XUS

"Fremtiden. En gang talte alle om den. Så kom katastroferne og krigene."

Sådan starter Emil Blichfeldts og Tom Kristensens tempofyldte og dystopiske fortælling N3XUS.

Nasim ligner en helt almindelig dreng. Men det er han ikke. Han fragter vigtig information fra klanerne. Det gør ham til et mål for fjender. Så han er parat til at slå igen. En dag møder han den mystiske hacker Kira, som fra starten giver Nasim problemer. Sammen må de flygte fra en fjende, der er stærkere end noget, de har oplevet før. N3XUS er på alle måder en moderne tween-bog, der med sit udfordrende brug af billeder og tekst hele tiden aktiverer læseren på en ny og interessant måde. Der er meget at komme efter på alle niveauer.

Forfatter og illustrator
Bogen er skrevet og tegnet af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen. Emil Blichfeldt lever af at anmelde, skrive, udgive og blogge om børne- og ungdomslitteratur, herunder god horror. Han er blandt andet kendt for serien Jonny Nekrotic. Tom Kristensen er uddannet fra Designskolen i Kolding, med en bachelor i grafisk design, og har vundet flere priser for sin streg, blandt andet en pris for året horrorudgivelse 2013.

Sort Læseklub

N3XUS er udgivet i Alineas Sort Læseklub, der henvender sig til de trænede læsere i udskolingen. Med det lave lixtal, korte sætninger og overskuelige tekststykker kan bogen også læses af unge, der ikke er så stærke læsere.

Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på læseklub.alinea.dk.

GENRE
Kinderen
UITGEGEVEN
2017
18 september
TAAL
DA
Deens
LENGTE
128
Pagina's
UITGEVER
Lindhardt og Ringhof
GROOTTE
33,6
MB

Meer boeken van Emil Blichfeldt