• € 29,99

Beschrijving uitgever

Virkningen af tillid er ofte overset i såvel professionelle som private relationer. Stephen M.R. Covey afdækker tilgangen til tillid som den afgørende forskel i den globale økonomi. Han udfordrer den holdning, at tillid er en blød og udelukkende social værdi, og viser, hvordan tillid fungerer som en økonomisk drivkraft – en målbar egenskab der gør virksomheder mere profitable, gør personer mere fremmelige og tilfører forhold af alle slags en udbytterig dynamik.

Covey trækker på sin praktiske erfaring som leder af en virksomhed, der under hans ledelse gik fra en aktieværdi på under 3 millioner til 160 millioner dollars. Bogen er bygget op med stribevis af eksempler på vigtigheden af tillid i erhvervsbranchen og viser, hvordan den breder sig som ringe i vandet – også i peronlige forhold.

Denne bog kan forandre tilværelser, når den kommer til at skabe tillidsfyldte personlige og professionelle relationer. Covey hjælper os med at forstå, hvordan vi kan pleje og opfordre til umiddelbar tillid i ethvert møde, hvilket er grundlaget for sand og varig succes i livet. En yderst interessant og oplysende læseoplevelse.
– Larry King

"Særligt overbevisende er bogens mange rollemodeller.
Typisk forretningsfolk med så stålfast en integritet, ærlighed, ydmyghed, åbenhed, offervilje og lydhørhed, at det er umuligt for læseren ikke at føle sig inspireret. Derudover er bogen komplet med øjenåbnende øvelser, eksempler og handlingsplaner, der er lige til at tage fat på og anvende selv."
*****
Dennis Nørmark, Jyllands-Posten

"... bogen er fyldt med eksempler fra forfatterens hverdag, som nok er amerikansk, men som læseren nemt kan omsætte. Bogens konkrete eksempler gør den lettere at læse.
Bogen er særdeles systematisk opbygget."
John Møller, Plenum

"Speed of Trust er glødende aktuel. I en tid med øget forretningsregulering og forsømmelighed er det vigtigt at fokusere på det grundlæggende. Og tillid er det uhåndgribelige aktiv, der kan hjælpe med til at sikre en organisations eller virksomheds langsigtede levedygtighed. Takket være Stephen M.R. Coveys nye bog kan du være godt på vej til at styrke din organisations tillidsaktiver med henblik på de kommende mange år."
William G. Parrett, administrerende direktør, Deloitte Touche Tohmatsu; senior partner, Deloitte & Touche USA LLP

"Covey fokuserer intelligent på den oversete grundsten i demokratisk kapitalisme – tillid. Ligesom den luft, vi indånder, tager vi ofte denne afgørende, uhåndgribelige ting for givet. Som Covey gør tydeligt, udgør dette den ultimative konkurrencerisiko."
Steve Forbes, direktør og administrerende direktør, Forbes

"Denne yderst nødvendige bog leverer praktiske eksempler på, hvordan stærkere tillid skaber bedre resultater, med færre omkostninger, hurtigere – både på jobbet og i tilværelsen i øvrigt. Den er uvurderlig."
Spencer Johnson, M.D., forfatter til H’vem har flyttet min ost?’; medforfatter til ‘The One Minute Manager’

GENRE
Zaken en persoonlijke financiën
UITGEGEVEN
2016
15 juli
TAAL
DA
Deens
LENGTE
407
Pagina's
UITGEVER
Klim
GROOTTE
3,2
MB

Meer boeken van Stephen M.R. Covey