Trion Trion

Trion

    • € 6,99
    • € 6,99

Beschrijving uitgever

"Himlen var djupblå. Fortfarande ljust. Jag skulle minnas den där cykelturen, jag insåg det så fort August började trampa. Jag skulle glömma arbetspasset, den knappt färdigkokta pastan, kanske till och med det röda märket på Thoras axel, men jag skulle inte glömma: Augusts mjuka bomullsskjorta mellan mina fingrar, lukten av tvättmedel och cigarettrök, kvällssolen som flätade sig genom Thoras utsläppta hår."

Thora, Hugo och August - tre vänner i tjugoårsåldern som tillbringar all tid tillsammans: hänger på caféer, cyklar till Djurgården om sommarnätterna, möter våren i Paris. Men under ytan rör sig starka känslor och funderingar om identitet, klass och kärlek.

Thora kommer från gamla pengar och är uppvuxen i en tjusig våning i exklusiva Lärkstaden. Hon och konstnären August har länge varit nära, ibland älskare. Hugo har en helt annan bakgrund, och möter Thora och August när han blir inneboende hos hennes föräldrar. Han både fascineras och förfasas över deras privilegierade värld.

Den sköra balansen mellan dem riskerar hela tiden att förstöras.

Trion är en mogen och löftesrik debut som på pricken fångar den bitterljuva känslan av att vara ung, när man har hela livet framför sig, och precis allt är på största allvar.

GENRE
Fictie en literatuur
UITGEGEVEN
2021
29 juli
TAAL
SV
Zweeds
LENGTE
355
Pagina's
UITGEVER
Norstedts
GROOTTE
1
MB

Meer boeken van Johanna Hedman

Das Trio Das Trio
2024
Noi tre Noi tre
2022
The Trio The Trio
2022
Trio Trio
2021

Anderen kochten ook

Vitt slödder Vitt slödder
2022
Hyper Hyper
2024
Året med 13 månader Året med 13 månader
2020
Jag vill sätta världen i rörelse Jag vill sätta världen i rörelse
2019
Halva Malmö består av killar som dumpat mig Halva Malmö består av killar som dumpat mig
2021
Samlade verk Samlade verk
2020