Vörös háború Vörös háború

Vörös hábor‪ú‬

    • € 10,99
    • € 10,99

Beschrijving uitgever

Amikor az orosz elnök, Makszim Krupin megtudja, hogy operálhatatlan agydaganata van, úgy dönt, nem engedi ki a kezéből a hatalmat. Épp ellenkezőleg: elrendeli, hogy az összes politikai ellenfelét zárják börtönbe vagy öljék meg. Nemsokára azonban a betegsége olyan súlyos lesz, hogy sokkal drámaibb lépésre van szüksége ahhoz, hogy elterelje róla a figyelmet: háborút indít a Nyugat ellen.

Amikor a CIA igazgatója értesül Krupin állapotáról, rádöbben, hogy az Egyesült Államok egy olyan ellenséggel néz szembe, akinek nincs mit veszítenie. Az egyetlen megoldás, hogy elkerüljék a világégést, az, ha elküldi MitchRappet Moszkvába, az elképzelhető legveszélyesebb küldetésre. Az orosz biztonsági szolgálattal a nyomában ugyanis Rappnek olyasvalakit kell megölnie, akit sokan a világ legnagyobb hatalommal bíró emberének tartanak.

Ha sikerrel jár, megmenti Európát és az egész nyugati világot. Ha viszont kudarcot vall, Oroszország és az Egyesült Államok között olyan háború tör ki, amelyet egyik nagyhatalom sem élhet túl...

GENRE
Detectives en thrillers
UITGEGEVEN
2021
16 februari
TAAL
HU
Hongaars
LENGTE
352
Pagina's
UITGEVER
General Press Könyvkiadó
GROOTTE
2,7
MB

Meer boeken van Vince Flynn & Kyle Mills

De laatste man De laatste man
2014
Machtsovername Machtsovername
2016
Jacht op de jager Jacht op de jager
2015
Noodgreep Noodgreep
2015
Doodvonnis Doodvonnis
2017
American Assassin American Assassin
2017