Visszatérnék hozzád

    • € 8,49
    • € 8,49

Beschrijving uitgever

"Ez egy gyönyörű, szívmelengető könyv." - Shh Mom's Reading
"Végigszáguld az érzelmek teljes skáláján." - Little Read Riding Hood
Léteznek olyan hibák, melyeket ha elkövetünk, egész életünkben bánunk. Christian esetében ez a hiba azon a napon történt, amikor cserben hagyta Elisabethet.
Christian Davisonnak megvan a terve az egész életére. Eltökélt, hogy ügyvéd váljon belőle, és egy napon elfoglalja a partneri pozíciót az apja jogi cégénél. Semmi nem állhat az útjába, még Elizabeth Ayers és közös születendő gyermekük sem.
Miután Christian kirekeszti az életéből Elisabethet, a lány a következő öt évét azzal tölti, hogy küszködve gondoskodjon a gyermekéről, miközben bármit hajlandó feláldozni, hogy egy biztonságos és kényelmes életet nyújthasson számára. Christian öt éve bánja, hogy akkor elhagyta a családját, és most mindent megtenne, hogy visszaszerezze őket. De Elisabeth is mindenre hajlandó, hogy megvédje a kislányát attól a szívfájdalomtól, amit Christian minden bizonnyal okozni fog nekik.
Christiannak végül sikerül visszaküzdenie magát Elisabeth életébe. De vajon Elisabeth képes megbocsátani a megbocsáthatatlant? És lehetséges-e szerelmet találni ott, ahol az évek gyűlölete eltemette azt?
Vagy ezek olyan mély sebek, amelyek sosem gyógyulnak be? Állítólag mindenki megérdemli a második esélyt.
A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének legújabb története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe

GENRE
Romantische fictie
UITGEGEVEN
2019
13 juli
TAAL
HU
Hongaars
LENGTE
280
Pagina's
UITGEVER
Álomgyár Kiadó
GROOTTE
5,4
MB

Meer boeken van A. L. Jackson

2019
2022
2021
2021
2021
2020

Andere boeken in deze serie

2019
2019