Alt om Londons litteratur - del 1 Alt om Londons litteratur - del 1

Alt om Londons litteratur - del 1

    • 29,00 kr

    • 29,00 kr

Publisher Description

I første afsnit af serien "Alt om Londons Litteratur " inviteres du til sammen med Lise Lotte Frederiksen at træde ind i William Shakespeares verdensberømte og udødelige universer. Med stort vid og fortællerglæde skildrer Frederiksen Shakespeares tid og hans London, samtidig med at komme helt tæt på hans humoristiske, alvorlige og storslåede dramaer. Således væves viden om samtid og værk sammen i en spændende cocktail, som lader den historiske kontekst supplere oplevelsen af de store fortællinger.

I denne spændende podcastserie kommer du helt tæt på den litteratur, som er undfanget og foregår i en af Europas mest pulserende storbyer, nemlig Englands hovedstad London, med Themsen tværs igennem sig som en dunkende pulsåre i det litterære kredsløb. Fortæller og forfatter Lise Lotte Frederiksen inviterer dig ind i litteraturen i flere forskellige tidsepoker, og bruger både kendte og mindre kendte forfatterskaber som indgangsvinkel til at belyse samtiden. Velkommen til en fantasifuld færd gennem de londonske gader i henholdsvis William Shakespeare, Samuel Pepys og Charles Dickens tid.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser først og fremmest sig selv som formidler og har en stor kærlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.
Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste år har hun primært holdt foredrag om litteratur og gået litterære byvandringer i europæiske byer.

GENRE
History
NARRATOR
LLF
Lise Lotte Frederiksen
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
00:44
hr min
RELEASED
2020
11 December
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
38.2
MB