Den forbudte skov (De Vises Sten #15) Den forbudte skov (De Vises Sten #15)

Den forbudte skov (De Vises Sten #15‪)‬

    • 75,00 kr

    • 75,00 kr

Publisher Description

Vi undersøger nogle af de magtstrukturer, der ligger som usynlige spind mellem Hogwarts beboere, som alle kæmper for at vinde og bevare magten på skolen.

Derefter bevæger vi os ind i den forbudte skov, hvor der ligeledes udspiller sig utallige magtspil mellem hemmelige, magtfulde væsner, der hersker og strides. Temaet er magt, og det bliver dystert: Mars er klar i aften, og det er altid de uskyldige, der er de første ofre.

Vi kommer blandt andet omkring følgende spørgsmål:

- Hvilke magtredskaber benytter McGonagall sig af?

- Hvorfor mon Voldemort har valgt at placere sig på baghovedet af Quirrel - frem for f.eks. på ryggen?

- Hvorfor forstår Hagrid ikke, hvad kentauerne prøver at fortælle?

I Lumossegmentet kaster Rikke lys over de majestætiske kentaurer og kommer blandt andet ind på deres forhold til resten af det magiske samfund og kentaurernes indbyrdes forhold.

Alohomora

Var du også vild med Harry Potter-bøgerne, og er du klar på endnu mere magi?

I ”Alohomora” læser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbøger og låser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trådt ind på Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nærlæst og nørdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

Følg med på Facebook: Alohomora

Følg med på Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primære Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idræt og arbejder som læsevejleder og gymnasielærer. Hun underviser i dansk og idræt. Hun bor i Odense, og hendes primære Hogwartskollegie er Gryffindor.

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
RK
Rikke Kier
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
01:43
hr min
RELEASED
2024
16 January
PUBLISHER
SAGA Egmont
SIZE
86.1
MB