Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte: om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte: om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte: om hvorfor vejen til det liv, du længes efter, altid går igennem jeres mest fastlåste konflikter

    • 89,00 kr

    • 89,00 kr

Publisher Description

Det tager kun en femtedel af et sekund at aktivere de 12 hjerneområder, der hensætter et menneske i en svimlende forelskelsesrus. Men hvad skal der til for at det sker? Hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Og hvorfor går kærligheden så ofte i stykker igen?

I denne banebrydende bog kortlægger Jytte Vikkelsøe den romantiske kemis mysterium. Gennem hendes skelsættende arbejde med kriseramte par får vi indsigt i forelskelsens og kærlighedens dynamik.

En række fængslende cases demonstrerer, hvordan og ikke mindst hvorfor kærlighedens indbyggede uoverensstemmelser og konflikter både er forudsætningen for forelskelsen og samtidig ender med at dominere de fleste parforhold – men også, hvordan kærlighedens konflikter markerer et ulevet potentiale, vi sjældent gør os begreb om: potentialet til at finde tilbage til vores egen inderste kerne og leve livet fuldt og helt.

GENRE
Self-Development
NARRATOR
JV
Jytte Vikkelsøe
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
08:14
hr min
RELEASED
2023
6 June
PUBLISHER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
427.2
MB