Miraklernes tid 0-2 år - Syv enkle trin til at lykkes med opdragelsen

    • 159,00 kr

    • 159,00 kr

Publisher Description

Denne bog er en varm og indsigtsfuld guide, der viser, hvordan du gennem de første to år af dit barns liv knytter et stærkt og tæt bånd til barnet. Dette bånd er livsvigtigt, fordi det skaber det fundament af tryghed og selvtillid, som dit barn skal tage med sig gennem alt det, der senere hen kommer af sejre og nederlag.
Bogen er også en jordnær guide til alle de spørgsmål, der melder sig på vejen. Til søvn, mad og leg, til ordene, der begynder at komme, og behovene, som melder sig. Bogen er en rejse mellem alle de milepæle, nye forældre har foran sig, men først og fremmest giver den en tryghed, som er nødvendig for, at du og barnet kan udvikle et langt og godt forhold til hinanden.
Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery hjælper dig med at skille gode råd fra dårlige, og hun viser dig, hvordan du – midt i kaos – finder din egen forældrestemme gennem en tid fuld af udfordringer – og mirakler.

"En fantastisk bog til kommende eller nybagte forældre. Bogen guider nænsomt forældre igennem barnets første to år og fokuserer på det, der er vigtigt: de udviklende øjeblikke og den trygge tilknytning – båndet, som Montgomery kalder det – mellem forælder og barn." – Rikke Yde Tordrup

"Forældremagi" er en serie på i alt fem bøger om børneopdragelse. Denne bog, som er den anden i serien, handler om alt det fantastiske, der sker i de første to år af barnets liv.
De næste tre bøger i serien handler om børnehavetiden, skoletiden og teenageårene.

Hedvig Montgomery (f. 1968) er uddannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Siden 1999 har hun haft egen praksis som familieterapeut. Hedvig har specialiseret sig i familieterapi på Institutt for Aktiv Psykoterapi (IAP) Og videreuddannet sig inden for parterapi (EFT). Hun er desuden seminarleder for Famlab i Norge. Hun holder kurser og foredrag for forældre, lærere og pædagoger om børn og deres udvikling.

GENRE
Non-Fiction
NARRATOR
LEM
Linda Elvira Magnussen
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
04:11
hr min
RELEASED
2022
15 March
PUBLISHER
Akademisk Forlag
SIZE
209.1
MB