• 25,00 kr

Publisher Description

De vrienden van Raf de giraf gaan een feestje bouwen, maar Raf is niet uitgenodigd. Raf komt dit te weten en is van streek. Waarom zouden zijn vrienden zoiets doen?

In dit boek van “De Junglies”-reeks leren jonge lezers dat het belangrijk is om alle feiten te kennen in plaats van veronderstellingen te maken.

“De Junglies” kinderboeken bevatten telkens een les voor jonge lezers, zodat de boeken een prachtige gelegenheid vormen voor ouder en kind om samen tijd door te brengen. De ouders lezen voor aan hun kinderen en leggen de les uit die in elk verhaal verborgen zit.

De boeken vormen tevens een goede mogelijkheid om jonge lezers te leren over “Eenheid in Diversiteit” dankzij de personages, die worden vertegenwoordigd door verschillende dieren, die vrienden zijn en samenwerken om hun uitdagingen te overwinnen en samen plezier maken.

De boeken zijn ook ideaal om kinderen meer te leren over bedreigde diersoorten, omdat elk personage wordt voorgesteld door een dier met een bedreigde sub-diersoort.

De boeken zijn geschikt voor jonge lezers van 1 tot 7 jaar.

GENRE
Kids
RELEASED
2018
July 11
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
4
Pages
PUBLISHER
Francois Keyser
SIZE
162.1
KB

More Books by Francois Keyser