• 189,00 kr

Publisher Description

Den refleksive leder er en brugsbog, der giver dig praktisk inspiration til at udvikle din ledelsespraksis. Den giver dig lejlighed til at træde et skridt tilbage fra hverdagens gøremål og tænke over hvilken ledelse, der er behov for i din organisation lige nu. 


I bogen udfordrer forfatterne en række af de gængse »naturlige« forestillinger om mennesker og ledelse, fx »ledere skal vide mere end andre,« og »ledere har en faglig base, og det er vigtigt«. »Disse holdninger til ledelse er ret udbredte,« siger forfatterne, »ikke mindst fordi de jo ikke er helt forkerte. Som leder skal man være opmærksom på, at man ikke ubevidst og ureflekteret lader sig opsluge i disse holdninger.« Bogens forfattere er dels inspirerede af deres ønske om at gøre op med disse »naturlige« ledelsesholdninger dels af ledelses- og udviklingspraksis på en bred vifte af fagområder; fra proceskonsultation over teater, sport og psykologi til ingeniørvidenskab. 


Den refleksive leder giver dig mulighed for aktivt at reflektere over din ledelsespraksis. Bl.a. rummer bogen en række praktiske øvelser, som kan hjælpe din refleksionsproces på vej.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2011
16 May
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
1.1
MB

More Books by Ole Steen Andersen, Lars Goldschmidt & Søren Barlebo Rasmussen

2010