• 249,00 kr

Publisher Description

”Håndbog i god ledelse er en gave til nye såvel som mere erfarne ledere. Bogen tager lederen gennem de vigtigste discipliner inden for ledelse og angiver hele tiden konkrete værktøjer og ideer til, hvordan det omsættes til praksis. Håndbog i god ledelse formår kort og præcist at formidle, hvad der er basisdisciplinerne i langt de fleste ledelsesjob.”

Mette Lindegaard Attrup, Vice President Novo Nordisk A/S


”Håndbog i god ledelse er en sand perle af en ’feltbog’ – en god guide udi ledelsesfeltarbejdet for enhver leder. Netop afsættet i de 5 ledelsesfelter fungerer godt. Det er på samme tid enkelt at forholde sig til uden at forsimple det komplekse i at skulle navigere rundt i flere dimensioner som leder. Det gør bogen og dens budskaber troværdige. Ligesom de fantastisk fine personberetninger fra ledere, der med stor mangfoldighed, ærlighed og passion for ledelse inviterer os indenfor i netop deres felt.”

Charlotte Schmidt – Head of Global Learning i Danske Bank Group


Lene Flensborg er erhvervspsykolog og partner i konsulentvirksomheden Organisation, hvor hun arbejder med ledelsesudvikling samt team- og organisationsudvikling. Siden 1999 har hun arbejdet som konsulent hos bl.a.

Implement A/S, PA Consulting Group og i Resonans A/S, hvor hun gennem tre år var direktør. Hun har skrevet en række artikler om ledelse og været medforfatter på bogen Positiv psykologi på arbejde (Børsens Forlag 2009), hun er del af ekspertpanelet på Børsen Ledelse, hvor hun løbend

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2016
29 April
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
207
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
8.7
MB

More Books by Lene Flensborg