Kuinka ajatella

    • 29,00 kr
    • 29,00 kr

Publisher Description

Tämä kirja "Kuinka ajatella" antaa selkeän, tiiviin ja merkityksellisen selityksen niihin Murleihin, jotka ovat Jumalan (Korkeimman Sielun) antamia viestejä Brahma Kumarisissa. Tämä kirjaa antaa neuvoja siihen, kuinka sinun (sielun) tulisi kirnuta ja omaksua Korkeimman Sielun tietoa. Tämä tuo elämääsi myönteisen muutoksen, sillä paljastaa elämän syviä mysteerejä ja antaa sinulle tavan omaksua pyhän luonteen; pystyt käyttämään pyhiä hyveitä ja arvoja kaikenlaisiin tilanteisiin elämässäsi. Tämän kirjan sisältö auttaa sinua laittamaan siemenen mieleesi, joka tuo sinut puhtaalle ja enkeliselle tasolle. Käyttämällä tässä kirjassa ehdotettua ajattelutapaa sinusta (sielusta) tulee kuin hohtava timantti kultakorussa, joka näyttää kaiken loistonsa ja arvonsa.

Tätä kirjaa ”Kuinka ajatella” ovat editoineet ja parannelleet “Shiv Baba Service Initiative” -tiimin jäsenet, jotka ovat omistautuneet tekemään jumalallista työtä.

Se BK, joka johtaa “Shiv Baba Service Initiative” -tiimiä, BK:n Google-hakuja ja Brahma Kumarisin virallisia verkkosivuja, pyysi Brahma Kumari Paria kirjoittamaan tämän kirjan, sillä Jumala (Shiv Baba) on sanonut, että tämä kirja tulisi kirjoittaa. Niinpä Brahma Kumari Pari kirjoitti tämän kirjan.

Nykyhetki on kaikkein tärkein aika koko maailmankierron näytelmässä. Ohjatkoon tämä kirja sinua kohti ihmiselämän korkeinta ja tärkeintä tarkoitusta.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
18 June
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
178
Pages
PUBLISHER
Babelcube Inc.
SIZE
235.8
KB

More Books by Brahma Kumari Pari

2018
2022
2022
2022
2021
2021