Ne szólj szám

    • 89,00 kr
    • 89,00 kr

Publisher Description

"Furfangos, szívszorító." - Lisa Jewell, bestsellerszerző
"Nem lehet letenni." - Daily Mail
Egy eltűnt feleség. Négy barátnő. És valaki, aki hazudik.
Anna Robinsont nem látták a legutóbbi, barátaival töltött este óta. Szerető férje várja haza, és a fia, akit imád. Nincs oka elhagyni őket, nincs oka eldobni ezt a tökéletes életet.
Grace nemrég tért vissza szülővárosába. Mielőtt kamaszkorában elköltözött a családjával, Anna mindennapos vendég volt a házukban, olyanok voltak, mint a testvérek. Grace szeretné megerősíteni a barátságukat, de Anna nem lelkes. Megvannak a saját barátai.
Az iskola kapujánál várakozó szülők pletykálni kezdenek Anna eltűnéséről, Grace pedig egyre jobban aggódik, mert úgy tűnik, ő az egyetlen, akit nyugtalanít Anna holléte - eltökélten keresi a választ a kérdéseire, mert biztos benne, hogy valaki nem mond igazat.
A Sunday Times bestsellerszerző, Heidi Perks összetett regénye izgalmas pszichológiai thriller, amelynek középpontjában a nők közötti barátság áll, amely vezethet testvéri szeretethez, de mérgező, irigységgel teli, feszült kapcsolathoz is.
"A történet csattanója egyszerűen hazavágott!" - Rosamund Lupton, bestsellerszerző
"Sejtelmesen sötét." - Crime Monthly
"Eredeti és szívszorító történet mérgező női kapcsolatokról egy zseniális csavarral. Erősen ajánlott." - Claire Douglas, bestsellerszerző
"Félelmetesen feszült és magával ragadó." - Liz Nugent, bestsellerszerző
"Rabul ejtő thriller." - Good Houskeeping

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2021
29 November
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
384
Pages
PUBLISHER
Álomgyár Kiadó
SIZE
3.8
MB

More Books by Heidi Perks

2018
2020
2019
2023
2021
2024