Den betænksomme morder Den betænksomme morder

Den betænksomme morder

    • $32.99
    • $32.99

Publisher Description

Nina Borg er på vej hjem fra en indkøbstur, da hun bliver slået ned på parkeringspladsen. Fortumlet og halvt bevidstløs hører hun sin overfaldsmand bede om tilgivelse. Det er først senere, hun forstår, at det ikke er for det, han lige har gjort, men på grund af det, han har i sinde.


Som Røde Kors-sygeplejerske er Nina mere vant til at redde andre end til at forsvare sig selv. Nu er det hendes eget liv, der er i fare, og langsomt går det op for hende, at sagen har forbindelse til tre unge mænd fra Manila og deres overraskende og farlige venskab.


Der er langt fra Viborg til Manila. Alligevel deler Nina og overfaldsmanden samme dilemma: Hvor langt vil de gå for at redde sig selv?


Lene Kaaberbøl og Agnete Friis markerede sig som dansk krimis nye, stærke makkerpar allerede med deres fælles debut, "Drengen i kufferten". Siden fulgte de succesen op med "Et stille umærkeligt drab" og "Nattergalens død". Serien er foreløbig udgivet i 27 lande og har allerede nu solgt over en halv million eksemplarer på verdensplan.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2013
11 November
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
285
Pages
PUBLISHER
ArtPeople
SELLER
ArtPeople
SIZE
1.2
MB

More Books by Lene Kaaberbøl & Agnete Friis

The Boy in the Suitcase The Boy in the Suitcase
2011
The Considerate Killer The Considerate Killer
2016
Death of a Nightingale Death of a Nightingale
2013
Det levende kød Det levende kød
2013
Invisible Murder Invisible Murder
2012
Nattergalens død Nattergalens død
2011