• $31.99

Publisher Description

Fab! vertelt het leven van Paul McCartney, van zijn vroegste kindertijd tot de gloriedagen van The Beatles. Het laat zien hoe hij opgroeide van Liverpools jochie tot creatief brein van de grootste band aller tijden. Maar het boek behandelt ook meer dan andere biografieën zijn leven en werk daarna. Vanaf de jaren zeventig bleef McCartney een belangwekkend songwriter en muzikant eerst met zijn band Wings, daarna als soloartiest en in samenwerking met andere grootheden uit de popmuziek. Ook werd hij een toonaangevend producer en ondernemer in de muziekindustrie.

Sounes toont ook de achterkant van McCartneys roem. Hij gaat in op zijn onstuimige relaties en de zakelijke conflicten met de andere Beatles, op zijn in de pers breed uitgemeten scheiding van Heather Mills en zijn levensstijl als een van de rijkste mensen ter wereld.

Op basis van talloze interviews en onderzoek van juridische dossiers en openbare archieven schetst Sounes een doorwrocht en genuanceerd beeld van de ware Paul McCartney.

GENRE
Biographies & Memoirs
RELEASED
2011
21 September
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
1,126
Pages
PUBLISHER
AmboAnthos
SELLER
Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep b.v.
SIZE
4.5
MB

More Books by Howard Sounes