Publisher Description

AZ EMBERISÉG BÖLCSŐJE

A Csillagliga idejét úgy emlegeti az utókor, mint a béke és a haladás tejjel-mézzel folyó aranykorát. Még ha ezzel kapcsolatban fel is merülnek itt-ott kételyek, mindenki egyetért abban, hogy a Cameron-dinasztia irányítása alatt virágzott mind a tudomány, mind a kultúra. Az ember által készített legerősebb fegyverzet és a Liga saját hadserege, az SLDF védelme alatt senki sem hitte, hogy ez a béke megrendülhet.

Stefan Amaris, az egyik kisebb jelentőségű tagállam nagyratörő uralkodója azonban véghezvitte az elképzelhetetlent. Beférkőzött a még kiskorú, régensi felügyelet alatt álló Richard Cameron barátságába, majd amikor a Liga hadereje nagyrészt a Perifériára távozott rendet tenni, saját csapatait ajánlotta fel a naiv Richardnak a Terra védelmére. Innen már csak egy gátlástalan lépésnyire volt a puccs, a teljes Cameron-dinasztia kiirtása, és a Liga kormányzó bolygójának és környezetének megszállása.

Aleksandr Kerensky tábornok, az SLDF parancsnoka a Periférián értesült a megdöbbentő fejleményekről. Nem hódolt be a Trónbitorlónak, hanem mindenre elszánt hadjáratot indított a Terra visszaszerzésére. A stratégiai helyzet azt kívánta, hogy először a Peremvilágok Köztársaságának kelljen elesnie, és csak utána kerülhetett sor az anyavilág felszabadítására.

Cathlin Winson ezredes tíz éve utazik Kerensky seregével világról világra, csatáról csatára. Most végre elérkezett az idő, hogy visszavegyék a Trónbitorlótól, amit csellel megszerzett. A történelem legnagyobb űrflottája gyűlt össze az utolsó rohamra. Vajon sikerül-e eljutniuk a felszínig? És ha igen, mi fogadja őket a Terrán, megkínzott otthonukban?

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2014
28 April
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
280
Pages
PUBLISHER
Phoenix Wolf
SELLER
Smashwords, Inc.
SIZE
392.3
KB

More Books by Phoenix Wolf