• $14.99

Publisher Description

Cayson en Skye wonen terug in dezelfde stad en beginnen te werken aan hun gecompliceerde, moeilijk te verklaren en verwarrende relatie. Skyes hart smelt altijd van zodra ze bij Casyon in de buurt komt. Cayson zoekt toenadering, maar vlucht telkens weer weg, alsof hij zich heeft verbrand. Zijn pijn en wantrouwen houden hem weg bij Skye. Ze doet al het mogelijke om hem terug te winnen, maar een enkele fout zou hen weer verder uit elkaar kunnen duwen.

Conrad is depressief door de breuk met Beatrice. Hij kiest ervoor om in zijn kamer te blijven en Theo en Alex, die gelukkiger zijn dan ooit, te ontwijken. Hij probeert verder te gaan met zijn leven, maar dat is moeilijk, omdat hij alleen maar aan Beatrice kan denken.

Theo heeft medelijden met Conrad, die al snel zijn beste vriend is geworden. Hij kan het niet uitstaan dat Conrad zo'n pijn lijdt en besluit het heft in eigen handen te nemen. Hij gaat naar Cambridge en vertelt Beatrice wat ze misloopt. Maar zal dat genoeg zijn om haar terug te laten komen?

Arsen rot weg in de gevangenis en houdt zich voor de eerste keer in zijn leven aan de regels. Maar Silke spookt door zijn hoofd. Hij heeft de juiste beslissing genomen door haar uit zijn leven te verbannen, maar dat betekent niet dat zijn hart is gebroken. Wanneer hij bezoek krijgt, is hij verbaasd om te zien dat het niet Silke, maar haar vader is. Wat wil hij?

Trinity begint aan haar nieuwe baan, maar die is niet zo glamoureus als ze had verwacht. Haar baas is een verschrikking. Maar Slade steunt haar, is er altijd voor haar is en biedt haar een schouder om op uit te huilen. Op de een of andere manier worden ze nog verliefder op elkaar.  En terwijl Skye en Cayson worstelen met hun relatie klampen zij zich aan elkaar vast.

GENRE
Romance
RELEASED
2020
17 December
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
339
Pages
PUBLISHER
Hartwick Publishing
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
528.3
KB

More Books by E. L. Todd

Other Books in This Series