• USD 8.99

Descripción de editorial

Új, az Assassin’s Creed univerzumában játszódó történet a New York Times bestsellerszerzőjétől, Christie Goldentől! A magas rangú templomos, Simon Hathaway miközben egy Jeanne d’Arc oldalán harcoló őse emlékeit éli újra, lassanként a múlt olyan titkaira bukkan, amelyek veszélyes következményekkel járhatnak… nem csak rá, hanem az egész Templomos Rendre nézve.


Végtelen összecsapás. Ősi bűn. Új felfedezés.


Simon, mint a templomosok Belső Szentélyének tagja hideg fejjel és a szokott gyakorlatias hozzáállásával lát munkához az Abstergo Industry történelemkutatási részlegének új vezetőjeként.


Azonban csillapíthatatlan kíváncsiságának köszönhetően magával ragadja a lehetőség, hogy őse, a legendás Jeanne d’Arc mellett harcoló Gabriel Laxart emlékein keresztül első kézből tapasztalja meg a történelmet.


Amikor első projektje részeként belép egy újonnan tervezett Animusba, meglepő tényekre bukkan arról, hogy milyen mélyen húzódik a templomosok és az orgyilkosok közötti konfliktus, és hogy mi mindenre képes Gabriel a nőért, akit egyszerre szeret és csodál.


És köztük a legveszélyesebb igazságra: Hogy ki az eretnek… és ki az igazhitű.

GÉNERO
Ciencia ficción y fantasía
PUBLICADO
2019
marzo 14
LENGUAJE
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
440
Páginas
EDITORIAL
Fumax
VENDEDOR
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
1.6
MB

Más libros de Christie Golden