• USD 4.99

Descripción de editorial

„ATUNCI CÂND AI DE‑A FACE CU OAMENII, NU AI DE-A FACE CU FIINȚE LOGICE, CI CU FIINȚE EMOȚIONALE.“ DALE CARNEGIE
Comunicarea reprezintă un factor esențial în privința succesului sau a eșecului; marii lideri au cu toții capacitatea de a comunica eficient cu ceilalți oameni. Dar aptitudinile excelente de comunicare nu sunt înnăscute. Oricine dorește le poate dobândi; nu are nevoie decât de voință și perseverență. Urmează principiile formulate de Dale Carnegie pentru a-ți putea prezenta ideile mult mai eficient șefului tău, colegilor, clienților sau chiar familiei și prietenilor tăi și pornește pe drumul care te va face să comunici mai bine – un pas important spre succes.
Dacă îți dorești să înveți să comunici eficient, pentru a avea relații împlinite acasă ori la locul de muncă, sau dacă vrei să îți dezvolți afacerea prin intermediul oamenilor, iată ce poți învăța din această carte:
C*m să-ți perfecționezi aptitudinile de comunicare verbală în discuțiile cu alte persoane (arta conversației), c*m să ții discursuri în fața unui public larg sau c*m să prezinți un raport.
• C*m să asculți cu adevărat ce spune interlocutorul tău, pentru a înțelege pe deplin mesajul lui, și c*m să interpretezi limbajul nonverbal al ascultătorilor tăi. • C*m să comunici în scris într-un mod clar, concis, impecabil și atractiv pentru cititor.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
1900
enero 12
LENGUAJE
RO
Rumano
EXTENSIÓN
176
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENDEDOR
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
1.2
MB

Más libros de Dale Carnegie