• USD 14.99

Descripción de editorial

KRISTIANIA, 1888: Thea begynner å venne seg til sin nye tilværelse som et eksotisk innslag på hovedstadens solside, mens hun venter på nyheter fra sin elskede, skonnertens kaptein Ramsay. Lykken varer imidlertid ikke lenge før hun i stedet får selskap av andre gamle, mindre fornøyelige bekjentskaper – å slippe unna fortiden skal vise seg mye vanskeligere enn Thea hadde trodd. 

Den røde salongens seanser får skjebnesvangre følger, men sørger også for nye venner og en sjanse for Thea til å utvikle evnene sine videre.
Sammen med den stilige baron von Ebersdorff forsøker hun å løse flokene, men kanskje vikler hun seg samtidig inn i nye? 


Thea tok frem en konvolutt og skrev adressen hun hadde fått av Alistair på forsiden med sirlig skrift, brettet arket, la det i og forseglet konvolutten. Hun hadde fått frimerker av fruen, og instruksjoner om å legge brevet på et sølvbrett i hallen, så ville Amalie besørge forsendelsen. Hun kysset brevet, før hun gikk ned trappen, og ba i det stille om et raskt svar. 

Tor Johnsen (født 1961) og Ketil Johan Zahl (født 1957) er begge utdannet historikere fra Universitetet i Oslo. Johnsen jobber som spesialrådgiver ved Kreftregisteret og Zahl i Riksarkivet. Begge debuterer som forfattere med Den sorte skonnert, trilogien om Thea Bjørkman.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2017
julio 10
LENGUAJE
NB
Bokmål
EXTENSIÓN
304
Páginas
EDITORIAL
EbnPublish
VENDEDOR
eBokNorden
TAMAÑO
1.7
MB

Más libros de Tor Johnsen

Otros libros de esta serie