En hemlig plats

    • USD 11.99
    • USD 11.99

Descripción editorial

Den värsta dagen i hans liv var inte när hans syster försvann ...

Det var dagen då hon kom tillbaka.Joe ville aldrig återvända till Arnhill. Med tanke på hur det varit med hans gamla gäng – sveket, självmordet – och det som hände när hans syster försvann, ville han aldrig mer se sin hemstad. Men Joe har inget val, inte när ett blodisande mejl hamnar i hans inkorg:Jag vet vad som hände din syster.

Nu händer det igen …Att lura till sig ett lärarjobb på skolan han gått på är enkelt. Att konfrontera sina före detta vänner, som inte är särskilt glada att se honom igen, och samtidigt försöka undvika fi enderna han har skaffat sig sedan dess, är svårare.

Men det svåraste av allt blir att återse den gamla övergivna gruvan där hans liv förändrades för alltid och till sist inse den skrämmande sanningen om Arnhill, sin syster och sig själv.

Den värsta dagen i Joes liv var nämligen inte när hans syster försvann.

C. J. Tudor är en författare som hamnat på Sunday Times bästsäljarlista med böcker som har publicerats i fyrtio länder över hela världen. Hon har vunnit International Thriller Writers Award och Strand Magazine Award för bästa debutroman. Hon bor i Sussex i England med sin partner och dotter.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2020
25 de diciembre
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
300
Páginas
EDITORIAL
Jentas
VENTAS
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
TAMAÑO
2
MB

Más libros de C.J. Tudor

2022
2022
2021
2021
2021
2020