• USD 0.99

Descripción editorial

"Gepassioneerde liefdesscènes die je ademloos achterlaten en je zintuigen in vuur en vlam zetten. Ik kon het niet wegleggen."—The Best Reviews

Suffragettes uit de vergulde eeuw en Zuidelijke mannen die van hen houden! #1 in de smeulende trilogie van de Gebroeders Garrett die speelt in een kleine gemeenschap!

Elle Beaumont heeft haar levenslessen pijnlijk geleerd – door als een dwaas haar jonge hart te openen voor liefde waardoor het gebroken werd toen haar ware liefde vluchtte van Pilot Eiland, Noord-Carolina. Nu is Noah Garrett terug en heeft de vlam weer aangewakkerd van de dromen die ze opgegeven had waardoor haar wereld weer ondersteboven wordt gezet. Het meisjesachtige verlangen dat Elle had voor hem is veel sterker geworden dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. 

Een man die toegewijd is aan wetenschap en rationeel oordeel maakt van Noah een man die elke notie van romantiek verwerpt… totdat het meisje dat altijd al aan hem hing als een schaduw hem begint te vervolgen in zijn bewustzijn en zijn dromen. Maar zelfs als hij ervoor vecht om de sensuele schoonheid van Elle en de stormachtige aantrekkingskracht die ontploft tussen hen te weerstaan, kan Noah niet ontkennen dat hun passie net zo onweerstaanbaar en eindeloos is als de getijden van de liefde.

Een gepassioneerde suffragette. Een beroemde bioloog. Jaren van opgekropte passie en herkansingen die zich afspelen in het Outer Banks rondom de eeuwwisseling...

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2020
23 de noviembre
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
362
Páginas
EDITORIAL
Tracy sumner
VENTAS
Draft2Digital, LLC
TAMAÑO
632.3
KB

Más libros de Tracy Sumner