Меч на боговете (Българско издание‪)‬

    • S/ 2.90
    • S/ 2.90

Descripción editorial

В зората на времето двама древни противници се борили за контрол върху Земята. Един мъж се изправил, за да застане на страната на човечеството. Един войник, чието име се помни и днес...

.

Михаил Маннуки'или от Ангелските военновъздушни сили се събужда смъртно ранен в своя разбит кораб. Жената, която спасява живота му, притежава способности, които му изглеждат познати, но без спомени за миналото си той не може да си припомни защо!

.

Хората на Нинсианна имат пророчества за крилат шампион, Меч на боговете, който ще защитава хората й от Злото. Михаил настоява, че той не е полубог, но необичайната му способност да убива показва друго.

.

Злото шепти на един намусен принц. Умиращ вид се стреми да избегне изчезването си като вид. И двама Императори, окопани в своите древни идеологии, които не могат да забележат по-голямата заплаха. 

.

Този научно-фантастичен преразказ e най-епичната история на човечеството за битката между Доброто и Злото, сблъсъкът на империите и идеологиите, и най-великият супер-герой, който някога е съществувал на Земята, Архангел Михаил.

.

“Творческа алтернатива на историята за това, което ние наричаме Ангели. Нещо като... Стар Трек и митовете.” – Отзив на читател

.

Специален бонус: съдържа историческата новела “Герои на миналото”.

.

Тази книга НЕ е религиозна измислица!

.

Български език, български книги -Bulgarian language

GÉNERO
Ciencia ficción y fantasía
PUBLICADO
2019
10 de diciembre
IDIOMA
BG
Búlgaro
EXTENSIÓN
215
Páginas
EDITORIAL
Seraphim Press
VENTAS
Anna Burroughs-Merrill
TAMAÑO
4.3
MB

Más libros de Anna Erishkigal

2018
2018
2018
2018
2018
2018