66 Nap hogy megváltoztasd az életed

12 lépés a mentális blokkok eltávolításához, az agyad átprogramozásához és a pénz vonzásához

    • S/ 37.90
    • S/ 37.90

Descripción editorial

E könyv elkészítésének fő ötlete azután született, hogy rájöttem, hogy mások hiedelmei miatt folyamatosan pénzt veszítek, és késleltetik az életemet a céljaim elérésében, sőt, még az általam éppen csak elkezdett vállalkozásokban is kudarcot vallottam.

Ennek felismerése rendkívül frusztráló volt, ugyanakkor több okból is nehezen kontrollálható, többek között azért, mert nem mindig tudjuk azonosítani, hogy kik ezek az emberek, és még ha meg is tudjuk, nem biztos, hogy képesek vagyunk eltávolítani őket az életünkből.

Ezt a problémát csak úgy tudjuk hatékonyan megoldani, ha létrehozunk egy olyan rendszert, amely egyszerre képes átszervezni létezésünk különböző mintáit, és csak egy területre összpontosít, lehetőleg anyagi jellegűre, például a pénzre.

Az itt bemutatott tartalom azon a feltevésen alapul, hogy ha a gondolataink beavatkoznak a sorsunkba, akkor a mások gondolatai, amelyek alapértelmezetten működnek, nagyobb hatással lehetnek erre a sorsra.

Észrevetted már, hogy egyesek mennyire örülnek, amikor kudarcot vallasz, mintha ezt várnák, vagy hogy egyesek milyen kedvesnek tűnnek, amikor szegény vagy?

Ők ugyanazok, akik neheztelnek a boldogságodra és a bőségedre, amikor később sikeressé válsz, majd a legabszurdabb dolgokat állítják, hogy bebizonyítsák, hogy méltatlan vagy arra, amit kapsz, miközben okokat találnak arra, hogy elmenekülj a valóságodtól.

Ez a társadalmi paradigma annyira nyilvánvaló, hogy kellett lennie egy másiknak, amely ellentmond ennek a gyakori viselkedésnek. Megtaláltam, és később úgy döntöttem, hogy létrehozok egy rendszert, amely segít az alkalmazásában.

Miután láttam, hogy a saját életemben azonnali eredmények mutatkoznak, még e könyv írása közben is - ami annak köszönhető, hogy a gyakorlatokat gondolatban olvastam, miközben a tartalmat készítettem -, arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a rendszernek az alkalmazása nagyon hasznos lenne az olvasóim számára.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2023
22 de febrero
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
218
Páginas
EDITORIAL
22 Lions
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
2.5
MB

Más libros de Dan Desmarques

2023
2023
2023
2023
2023
2023