Doodsgezicht (Een Zoe Prime Mysterie—Boek 1‪)‬

    • S/ 9.90
    • S/ 9.90

Descripción editorial

“A MEESTERWERK VAN THRILLER EN MYSTERIE. Blake Pierce heeft op een fantastische manier personages ontwikkeld die een psychologische kant hebben die zo wel beschreven is dat het lijkt alsof we in hun hoofd zitten, hun angsten volgen en hun successen toejuichen. Dit boek zit boordevol onverwachte wendingen en houdt je tot de laatste bladzijde wakker.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg


DOODSGEZICHT is boek #1 in een nieuwe FBI thriller-reeks door USA Today bestseller-auteur Blake Pierce, wiens #1 bestseller EENS WEG (Boek #1) (een gratis download) meer dan 1.000 vijfsterrenreviews heeft gekregen. FBI Special Agent Zoe Prime heeft een zeldzame aandoening die haar ook een uniek talent geeft – ze ziet de wereld door de lens van getallen. De getallen kwellen haar, maken het haar moeilijk andere mensen te begrijpen, en hebben hun weerslag op haar mislukte romantische leven – maar tegelijkertijd laten ze haar patronen zien die geen enkele andere FBI-agent kan zien. Beschaamd houdt Zoe haar aandoening angstvallig geheim, bang dat haar collega’s erachter zullen komen.


Maar wanneer een seriemoordenaar in het Midwesten toeslaat, vrouwen wurgt op afgelegen plekken, en op het eerste oog met volstrekte willekeur, staat Zoe voor het eerst in haar loopbaan voor een volledig raadsel. Is er een patroon? Kan het zijn dat er helemaal geen patroon is? 


Of is deze dader even geobsedeerd door nummers als zij?


In een zenuwslopende race tegen de klok moet Zoe in de duivelse huid kruipen van een dader die steeds een stap verder dan zij lijkt te zijn, en hem tegenhouden voor hij zijn volgende slachtoffer maakt. Tegelijkertijd worstelt ze met haar eigen demonen, die uiteindelijk een grotere bedreiging kunnen vormen.


DOODSGEZICHT, een thriller boordevol actie en spanning, is boek #1 in een meeslepende nieuwe reeks die je tot diep in de nacht blijft lezen.

 

Boek #2 en #3 in de reeks —MOORDGEZICHT en ANGSTGEZICHT — kunnen eveneens voorbesteld worden.

GÉNERO
Misterio y suspenso
PUBLICADO
2020
22 de mayo
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
250
Páginas
EDITORIAL
Blake Pierce
VENTAS
Lukeman Literary Management
TAMAÑO
3.2
MB

Más libros de Blake Pierce

2019
2018
2017
2017
2016
2017

Otros clientes también compraron

2020
2019
2020
2020
2018
2019