• S/ 22.90

Descripción de editorial

Julia James: Esküvő bosszúból

Rachel anyja szeretné, ha lánya teljes jogú, tisztes tagja lenne a Farnese családnak, mivel ő sok éven át volt az időközben elhunyt családfő szeretője. Vito tudott apja titkos kapcsolatáról, és mélyen megveti Rachelt, ugyanakkor képtelen ellenállni a csinos angol lány vonzerejének. Szenvedélyes viszonyukban egyszerre van jelen a legnagyobb odaadás és a bosszú vágya. Vajon képesel lesznek-e legyőzni a múlt árnyait?


Elizabeth Power: Jégbe zárt madár

Amikor találkozik Alexszel, a sikeres ügyvéddel, Sanchia úgy érzi, mintha már hosszú ideje ismernék egymást. Ráadásul hacsak ránéz a jóképű férfira, elönti a forró vágyakozás. Lehet, hogy ő a kulcs elveszett múltjához, amelyre a balesete óta képtelen visszaemlékezni? Egy bermudai álomutazás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül Sanchia beleszeret Alexbe. Vagy talán mindig is őt szerette, és csupán érzései újabb fellángolásáról lenne szó?


Fiona Hood-Stewart: Nyugtalan szellemek

Natasha visszatér Normandiába, nemesi ősei földjére, ahol nagyanyja a viszontlátás boldog percei után hamarosan meghal, és óriási örökséget hagy rá. Az ügyintézéshez felajánlja segítségét a szomszéd birtok ura, Raoul, aki nem is titkolja, mennyire szeretné meghódítani a lányt. Az örökséghez azonban egy régi családi viszály is hozzátartozik, s a kastély máig nyugtalan szellemei csak remélhetik, hogy utódaik nem követik el ugyanazt a hibát, mint annak idején ők...

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2019
diciembre 2
LENGUAJE
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
272
Páginas
EDITORIAL
Vinton Kiadó Kft.
VENDEDOR
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
3.7
MB

Más libros de Julia James, Elizabeth Power & Fiona Hood-Stewart