• S/ 17.90

Descripción editorial

Kaksikielinen lastenkirja, 3-4. ikävuodesta eteenpäin (suomi – albania)
Lulu ei pysty nukahtamaan. Kaikki hänen pehmolelunsa näkevät jo unta – hai, elefantti, pieni hiiri, lohikäärme, kenguru ja vauvaleijona. Myös nallen silmät painuvat jo melkein kiinni…
Hei nalle, otatko minut mukaan uneesi?
Niin alkaa Lulun matka, joka vie hänet läpi hänen pehmolelujensa unien - ja lopulta hänen omaan kaikista kauneimpaan uneensa.
► UUTTA: Mukana värityskuvat! Kirjassa olevan linkin kautta voit ladata tarinan kuvat väritettäviksi.
Libër fëmijësh në dy gjuhë (finlandisht – shqip)
Lulun nuk po e merr gjumi. Të gjitha lodrat e saja ledhatare tashmë janë duke ëndërruar – peshkaqeni, elefanti, miushi i vogël, dragoi, kanguri dhe luani këlysh. Madje edhe arushi i vogël mezi i mban sytë e hapur...
Hej arush, më merr dhe mua në ëndrrën tënde?
Kështu fillon për Lulunë një udhëtim e cila e çon në ëndrrat e lodrave të saja ledhatare – dhe më në fund në ëndrrën e saj më të bukur.

GÉNERO
Referencia
PUBLICADO
2021
13 de febrero
IDIOMA
FI
Finés
EXTENSIÓN
32
Páginas
EDITORIAL
Sefa Verlag
VENTAS
Bookwire Gesellschaft zum Vertrieb digitaler Medien mbH
TAMAÑO
57.3
MB

Más libros de Cornelia Haas

2021
2021
2021
2021
2021
2021

Otros libros de esta serie

2021
2021
2021
2021
2021
2021